Evo kako i sam naslov kaze zanima me a nije lose za forum da ljudi clanovi ovog foruma malo se izjasne kakvi su kupci i da li bi uzeli komad elektronike izloze a koji je koristen u samoj trgovini .
Evo palo mi je ovo napamet iz razloga sto je moj kolega jos iz srednje skole s kojim sam ostao u dobrim odnosima i nakon vise od 10 godina uzeo telku jucer izlozenu ali ne dobiva popust na izlozeno a time su ga ostetili posto su ga zavarali da je telkac izlozen samo 3 tj .
Naravno dosao je doma i provijerio koliko je zapravo telkac radio .
Kad ono

Radnih sati 1466 sati
Idemo eliminacijom da je upaljen nekih 160 puta ne vise sad da li je koji puta manje nebitno ali ovo mi je pokazatelj da je ipak bio izlozen dosta dugo ili da podijelimo te sate da je gorio u ducanu 11 sati dnevno dobivamo da je telkac gorio 4 mj 133 dana odnosno stavili smo da je telkac znaci +/ - bio upaljen najmanje toliko ovih 12 sati ipak nebi bilo realno zbog tolikog rada trgovine pa smo to odbili tih sat vremena .
Tehnologija je plazma i bio je telkac na Dinamic modu .
Znaci za njega sada nema uhodavanja ekrana jos k tome se vrtio onaj promo pansonic demo mode .
Uglavnom eto pa da cujemo druga iskustva ili komentar na ovo .
Da li je smio doma iz vlastite kucne radinosti napravit provijeru a da ne podlijeze da gubi jamstvo , da li moze otic u roku 7 dana im mamicu ..... i trazit povrat love ili jos bolje trazit da su ga prevarili pa dobit dio novca da mu spuste .
Eto zato sam i otvorio ovakvu temu da cujemo ljude kako reagiraju .
Uglavnom kupac je rekao da to njega ne hebe

Pa da cujem iskustva i da mu kazem da li da ode trazit popust ili vratit tv .
Živili !