Quantcast

X Box 360 pomoć oko kupnje (reagiranje gamepada)

Sve o igranju na next-gen HD konzolama (PlayStation 3, X-Box 360).

X Box 360 pomoć oko kupnje (reagiranje gamepada)

PostPostao/la Master007 » 01 ožu 2012, 00:15

Molio bih za malu pomoć ako može.Imam laptop sa grafičkom geforce gt540 m, i spajam laptop na plazmu da igram.I ne mogu više to namještat,te stavi postavke ovako,te rezoluciju ovako onako,te msa, te ovo on....jednostavno izludim kad to se rihtam i volio bih da mi objasne ljudi koji imaju x box, ili plejku jednu stvar.

1)Da li ima na konzolama tih stvari za namještavat?>Volio bih jednostavno ubacit igru i igrat, da mi je to podešeno najbolje moguće i da je jaka igrisvost, a ne da mi kao na kompu na jednoj rezoluciji radi dobro,na drugoj bolje,ako ovo isključim slabo hvata gamepad,nemam živce za sve te stvari.

2) e sad ono šta me najviše zanima, kontroler.Naime,oduvijek sam naučen igrat na konzoli, točnije plejci 2, i taj gamepadov sonyev je uvijek odmah reagirao na dodir,bio je jako osjetljiv na dodir i to me oduševljavalo ( je to input lag kad ne hvata odmah ? ).Volio bih znati kako reagiraju kontroleri na ovim konzolama, jer na kompu xboxov ne " hvata " odmah.Volio bih da je jako osjetljiv,čini mi se kad smanjim sve postavke da postaje bolji analog,ali nije to to kao što je na plejci 2 kad sam igrao Pes,to je uvijek reagiralo brzinom munje.Kao da postoji taj input lag.>Jel to ovisi o postavkama grafičke i samoj grafičkoj, to šta mi ne hvata odmah?

3) da je x box dobra konzola vjerujem, mislim ju kupit, ali mi je bitno da analog nema praznog hoda i da nema tog input laga, tj. da je osjetljiv i da odmah reagira.
Da li je tako ili je kao kod kompa?

Hvala
Master007
S-VHS kazeta

Natrag na HD konzole

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.