Pozdrav!
Pitanje za samsungovce..
Dakle riječ je o samsung TV-u, i njegovom integriranom media playeru. Player je solidan, ali kako je TV-u rađena kalibracija, postavke koje su određene i postavljene, nemogu se mijenjati i na media playeru nego se mogu samo podešavati osnovne postavke tipa Cell Light, Contrast, Brightness Sharpness, toplina slike... Da li je postavke ipak moguće namjestiti onakvima kakve su na TV-u (evenutalno ulaženje u tvorničke postavke pa prčkanje) ili mi ne preostaje ništa drugo nego kupovati neki drugi player..
Hvala na bilo kakvom odgovoru!
Samsung Media Player - napredne postavke
- multiwin00
- VHS kazeta
Re: Samsung Media Player - napredne postavke
Dakle, kako su kalibracijom mijenjane napredne postavke slike kao gama, white balance itd...te postavke kad pokrenem media player ne postoje (znači niti ostanu sejvane niti ih se da mijenjati u samom playeru), jer smo kao test na TV-u odvukli crvenu boju u krajnost (slika komatozna) no u playeru se nista nije bilo promjenilo, dakle ostala je ista i jedino sto se u njemu moglo i moze mijenjati su osnovne postavke ćelije, kontrasta, svjetline i oštrine. Dakle ocito player ima neke svoje defaultne postavke.
No da ne duljim i ne dosadujem stvar je rijesena, kupio sam mede8er (u biti bio sam i primoran pošto je preko njega i rađena kalibracija, a i Darco mi je rekao da preko nekog drugog playera rezultati nebi bili ovako točni).
Mogu samo reći da sam oduševljen sa slikom i razlika je jasno vidljiva. Također evo ovim putem hvala i tebi na postovima koji su dali odgovor zaista na svako pitanje koje me interesiralo od kad sam kupio TV pa evo i do samog mede8era.. Keep up the good work!
No da ne duljim i ne dosadujem stvar je rijesena, kupio sam mede8er (u biti bio sam i primoran pošto je preko njega i rađena kalibracija, a i Darco mi je rekao da preko nekog drugog playera rezultati nebi bili ovako točni).
Mogu samo reći da sam oduševljen sa slikom i razlika je jasno vidljiva. Također evo ovim putem hvala i tebi na postovima koji su dali odgovor zaista na svako pitanje koje me interesiralo od kad sam kupio TV pa evo i do samog mede8era.. Keep up the good work!
Natrag na “CD, Blu-ray i multimedijalni reproduktori (playeri)”