I to brzo pomagajte jer evo jos koji dan i pocinje...
Za pocetak pozdrav svima i cestitke na zbilja potrebnom forumu kojeg sam na zalost tek danas otkrio.
Situacija:
Hocu gledati HDTV i to HRT2 za koji HRT nema (niti na danasnji dan kad sam ih opet zvao) pojma kada ce poceti sa emitiranjem-OiV ista prica.
Posta sam u zadnjem BUG-u kao preporuku vidi Terratec Piranha USB DVB-T karticu fino sam otisao i kupio je prije tjedan dana.
I tu su moje muke pocele.
Prvo i prvo, ne radi na x64 Visti.
Drugo i drugo nakon sto u Dugavama na onu svoju malu brljavu antenu nis nije ulovila otisao sam u Dubravu i na krovnoj anteni sam ulovio Sljemenski signal u MPEG2 sa ona standardna 4 kanala na 27. koja ionako lovim sa integriranim tunerom u Sony LCDu.
Mislio sam da mi nije signal sto se emitira sa Prisavlja u "dohvatu" pa sam fino otisao, ni vise ni manje, neg' pred Prisavlje i to sa laptopom koji ima x32 vistu i prek kojeg sam i ulovio ovo gore spomenuto u Dubravi.
E tu se fakat zakuhalo.
Normalno da je kartica i tamo nasla samo ova 4 kanala u MPEG2, i to, normalno, sa onom svojom brljavom antenom. Od tog dana sam ja nainstaliravao 5 vrsta MPEG4 H264 codeca, programa za gledanje DVB kanala, izmjenjao sve zive postavke sa kojim codecima da mi programi rade, ma sve sto covjeku na pamet pasti moze ja sam instalirao pa pokusavao uloviti HD HRT promo u Dubravi koji je sa 26 prebacen na 56 kanal (btw to niti lik na informacijama OiV nije na danasnji dan znao nego je tvrdio da prebacivanja nije bilo pa mi se kasnije ispricavao kada je kroz 2min. uspio odnekud iskopati tu info.) Plač
i danas opet otisao pred HRT da bi dozivio ponovni debakl opisan ranije sa ona 4 kanala...
I sta sad da radim? Evo ode ja sutra ponovo pred HRT samo mi ljudi dajte neki info sta da radim, sta da instaliram, kako da pronadjem taj HD HRT promo jer cu pojesti i karticu i laptop.
Hvala Vam dobri ljudi, i Bog Vam dao zdravlje i srece koje ja nemam