sani je napisao/la:Varas se
ok , hvala , drago mi je da sam u krivu

sani je napisao/la:Varas se
Zar si stvarno posuljano da bi te ja prevario u razlikama koje sam napiso ?freddie je napisao/la:sani je napisao/la:Varas se
perpetum je napisao/la:Zar si stvarno posuljano da bi te ja prevario u razlikama koje sam napiso ?freddie je napisao/la:sani je napisao/la:Varas se
Da te zeim prevarti onda nebi bio na forumu a radio bi nocu i nebi znao nista o telki koja kaj ima![]()
.
Imam navedeni televizor, i zanima me koji format mora biti film da bi se mogao gledati preko sd kartice na navedenom televizoru. Negdje sam procitao da ide AVCHD i MPEG2. Nisam neki strucnjak za video konvertiranje, probao sam u par formata da konvertiram u MPEG2, AVI.... ali tv nista ne prepoznaje. Samo slike cita. Pa ako tko moze pomoc bio bih zahvalan.ellinor.shalafi je napisao/la:Moze li koja dobra duša da mi objasni šta je potrebno da bih gledao film, preko SD kartice, na ovom tv-u? Koji formati su podržani. Hvala unaprijed.
Ma spojim ja laptop preko HDMI-ija na tv za filmove, htio sam na SD stavit crtice maloj pa mi je to lakse. A trenutno mi se ne da trosti novce na neki media player.steeleye je napisao/la:Ide AVCHD format razvijen od strane Sonyja i Panasonica za digitalne kamkodere (MPEG4 AVC/H.264) pa treba sve konvertirati u ovaj format, mislim da je daleko bolja solucija nabava nekog od media playera ili spajanje pc-a na tv.