Htio bih iznijeti svoje dojmove. Uzeo sam predmetnu uslugu na probno razdoblje od mjesec dana za 1 kunu, čisto da vidim kako funkcionira. Ostao sam neugodno iznenađen kada sam shvatio koliko poteškoća imam u spajanju sa svojim Galaxy S smartphoneom. Naime, kada se spojim na sučelje gdje bih trebao moći odabrati ponuđeni program, često se mi se zna desiti da se ne mogu spojiti na odabrani kanal. "Loading video" traje 30-ak sekundi. Nakon toga mi se pojavi poruka "Sorry, this video or URL is not valid for streaming to this device". I tako po pola sata ili sat vremena ja se ne nemogu spojiti niti na jedan kanal. Dešavalo se da se i spojim, ali nema slike, a ima tona ili obratno
Prvo sam pomislio da je mozda hardversko pitanje, ali u razgovoru sa kolegama koji također posjeduju smartphone i to sa dvojezgrenim procesorom, uvidio sam da nisam usamljeni slučaj i da hardware nije problem.
Preko wi-fi mreze također pravi probleme, iako ne tako često.
Pozivom službi za korisnike, ne znaju za takav slučaj
Mišljenja sam da su u prodaju pustili poluproizvod. Volio bi čuti kakve dojmove imaju ostali korisnici usluge.