Quantcast

Transmedia H 10-34 nosac?

Sve o zidnim, stropnim i ostalim tipovima nosača za televizore i prateću opremu.

Transmedia H 10-34 nosac?

PostPostao/la nasc » 10 lip 2011, 22:45

Radi se o sljedecem nosacu
http://protis.hr/products/details/nosac ... x-op/27289

Na njega bi isla 42 panasonic plazma. Cijena bi sugerirala da se ne radi bas o kvalitetnom proizvodu ali ako netko ima iskustva neka napise. Brine me hoce li plazma ostat u livelu kako budem manipulirao s njom?

Molio bi preporuku slicnog kvalitetnijeg nosaca ako ovaj ne valja.

Unaprijed zahvaljujen.
nasc
VHS kazeta

Re: Transmedia H 10-34 nosac?

PostPostao/la kuhar » 11 lip 2011, 07:22

ja imam isto od transmedie samo sto je fiksni.zadovoljan sam.sto se tice ovog najbolje bi bi bilo ako ga mozes i fizicki vidjeti pa onda se odluciti.samo da znas nesto jos kvalitetnije ti je skuplje.ako si blizu zg. pogledaj ovaj link
www.h2-shop.com oni ti uvoze transmedia nosace pa ako nemaju na skladistu mogu ti naruciti.
"Ponekad, nakon razgovora s nekim ljudima, čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje kamen, osmjehne se drvetu i s puno poštovanja skine kapu pred magarcem"
kuhar
DivX v.3.x.x

PostPostao/la nasc » 11 lip 2011, 10:31

Ne nalazim se u Zagrebu iz Splita sam pa nisam u mogucnosti pogledati. Od nosaca ne ocekujem previse malo bi televizor izvukao naprijed recimo cca 30cm i ostavio ga vise manje u tom polozaju. Samo me muci da se pri tome ne nagne u jednou stranu sto nije tako strasno ako se moze nekako izregulirati tj poravnati na samom nosacu. Televizor je tezine cca 28 kila pa bi mi nekako bilo logicno da za nosac koji navodno trpi 80 trebalo biti okej , a opet real life je nesto drugo.

U svakom slucaju hvala na odgovoru.
nasc
VHS kazeta

PostPostao/la Observer2 » 15 vel 2012, 14:54

Hej
Da li si mozda na kraju kupio taj nosač i kako si zadovoljan? Mene isto taj zanima za panasonic plazmu 42.
Observer2
VHS kazeta

Natrag na Stalci za televizore i opremu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.