Imam ova dva LG televizora u kući.42LW570S-ZD kupljen prije 4,5 godine i 42LA660S-ZA kupljen prije 6 mjeseci.Moj problem je šta mi je slika vidljivo bolja na starijem 570 S modelu.Nije mi jasno kako

.Najčešče gledam neki materijal(serije) preko njegovog playere.Jednostavno slika na 660S modelu je razmazana i mutna.Pogotovo se to vidi kad stavim full HD materijal 1980X1080.Onda se u stanju mirovanja i dobije oštrina i detalji ,ali ćim slika krene vidljiva su zamučenja.Najbolji je primjer lice kojemu kad je u gro planu se vide svi detalji,ali ćim glumac pomakne glavu dolazi do zamučenja. Mp4 materijal je cijeli mutan.Sve to na 570 S radi puno bolje,dok full HD materijal nema uopće zamučenje niti se slika mijenja.Cijelo vrijeme je oštra. Uspoređivao sam i iste materijale,sa istih diskova stavljenih direktno u TV i razlika je vidljiva.Silno sam razočaran,jer sam ovog novog uzeo po iskustvu ovog starog.Na niti jednom TV-u nije rađena profesionalna kalibracija.Ja sam pokušao namještati postavke slike,ali ništa nisam dobio.Kao da je različiti kvaliteta panela tj. samoga ekrana,iako navodno LG stavlje sve iste panele.
Ako tko ima kakvu ideju?Darco ili bilo tko drugi.
Hvala