Pozdrav svima ,
planiram kupiti tv do max. 13 tis.kn, nisam neki expert ali davnih dana sam ovdje dobio preporuku za jedan model samsunga i pokazao se kvalitetnim izborom.Ukratko,gledam trenutno sljedeće modele: Samsung Q85R,LGC9, Sony AG8 .Koristit cu uglavnom za filmove,sportski sadržaj i nešto PS5 igranja.
Hvala unaprijed za bilo kakav prijedlog.
Lp,
Kupnja novog TV-a: sva pitanja, preporuke, savjeti ovdje!
- sakiboj
- VHS kazeta
Re: Kupnja novog TV-a: sva pitanja, preporuke, savjeti ovdje!
I meni takodje treba preporuka za neki 4k tv do 55". Nema puno modela sa 2.1 hdmi a koristio bi uglavnom za ps5. Ne znam da li je hdmi 2.1 uopste must have. Postoji li tako nesto za mene?
- dekidejo
- VHS kazeta
Pozdrav,
Moze li preporuka izmedju ova dva tv.a
LG 65nano863na
LG 75nano903na
Da li je cijena u razlici od 4000 kn isplativa da se uzme veći Tv i po specifikacijama da li je to neka oku bitna razlika izmedju panela od 10 bitsa vs 8 bit plus FRC.
Preporuku molim
Moze li preporuka izmedju ova dva tv.a
LG 65nano863na
LG 75nano903na
Da li je cijena u razlici od 4000 kn isplativa da se uzme veći Tv i po specifikacijama da li je to neka oku bitna razlika izmedju panela od 10 bitsa vs 8 bit plus FRC.
Preporuku molim
- bundyr
- VHS kazeta
Za oko su mi zapela dva modela LG OLED55CX3 i 65XH9096 cijena je tu negdje. Ono što me dosta brine je "refleksija" pošto imam jedan krovni prozor koji mi stvara popriličnu refleksiju tokom dana. Trenutno imam LG 42LW5590 i bio bi vrlo zahvalan ako bi netko od znalaca mogao usporediti refleksiju koju mogu očekivat u gore navedenim modelima u odnosu ovaj LG koji trenutno imam (na tu seriju).
Također ukoliko imate neki prijedlog za neki model koji je u rangu ova dva gore navedena, a da se bolje nosi sa problemima refleksije (i da nije SAMSUNG) molim vas za preporuku.
Također ukoliko imate neki prijedlog za neki model koji je u rangu ova dva gore navedena, a da se bolje nosi sa problemima refleksije (i da nije SAMSUNG) molim vas za preporuku.
- mcquinn
- VHS kazeta
Bok ekipa,
Ovaj forum mi je oduvijek bio koristan izvor informacija pa sam opet svratio po pomoc…
Trazim televizor za mamu koja je nezahtjevan korisnik - gleda gotovo samo Iskon TV, TV je udaljen cca 2m pa procamo o dijagonali cca 40” ili vise…
Trazim televizor koji ce prvenstveno biti pouzdan, a dodatne finkcije su u drugom planu.
Molim vas preporuke jer sam potpuni outsider.
Unaprijed hvala!
Ovaj forum mi je oduvijek bio koristan izvor informacija pa sam opet svratio po pomoc…
Trazim televizor za mamu koja je nezahtjevan korisnik - gleda gotovo samo Iskon TV, TV je udaljen cca 2m pa procamo o dijagonali cca 40” ili vise…
Trazim televizor koji ce prvenstveno biti pouzdan, a dodatne finkcije su u drugom planu.
Molim vas preporuke jer sam potpuni outsider.
Unaprijed hvala!