Kod snimanja na USB ili vanjski HD , bez obzira na zadano vrijeme snimanja ( timer ili ručno ) od 4 sata , snimanje se zaustavlja nakon 3 sata .
Slobodni prostor za snimanje u postavkama povećam na max i potvrdim , ali ne pomaže . Ver . software 1.07 .
INFINITY 8000 HD SNIMANJE
- Darco
- HDTV Mastermind
- Kontakt:
Kolika je veličina datoteke kada se zaustavi snimanje, možete li to provjeriti. Ako je oko 3.5 GB, to znači da je dostignut limit datotečnog sustava na koji uređaj snima, a očito ga ne može razlomiti na više datoteka.
Bringing Definition to High Definition
- cheb1966
- VHS kazeta
Prije početka snimanja u postavkama uređaja za snimanje stavio sam prostor za snimanje na 10000 MB , slobodan prostor na HD bio je 281 GB . Namjestio sam timer da mi se snima ukupno 4 sata . Snimljeno je ponovo samo 3 sata . U postavkama uređaja za snimanje sada je slobodni prostor bio 271 GB , a prostor za snimanje 34464 MB ( kao što ste pretpostavljali ) . Inače ekstreni HD je Transcend 500 GB , formatiranje NFTS .Darco je napisao/la:Kolika je veličina datoteke kada se zaustavi snimanje, možete li to provjeriti. Ako je oko 3.5 GB, to znači da je dostignut limit datotečnog sustava na koji uređaj snima, a očito ga ne može razlomiti na više datoteka.
- cheb1966
- VHS kazeta
Prestala mi je funkcionirati funkcija snimanja ako se ide preko Timera . Snimanje direktno i preko EPG radi normalno.Da li da se reinstalira najnoviji firmware ?