Kodi, receiver, DVB T2 i sl.

Forum o digitalnim zemaljskim prijemnicima signala (Digital Video Broadcast - Terrestrial).
crnaovca
VHS kazeta
Postovi: 1
Pridružen/a: 14 kol 2017, 17:43

Kodi, receiver, DVB T2 i sl.

14 kol 2017, 17:50

Pozdrav. Prvo da sve pozdravim, novi sam član, a onda da i postavim pitanje koje me jako muči.

Imao sam kompjutor viška. Povezao sam ga sa telkom preko HDMI kabela. Onda sam na komp stavio gomilu crtića i pronašao da postoji program Kodi (znam, svi su ga već isprobali, ja sam valjda pretposljednja osoba na svijetu) i instalirao ga. Preko programa sam stavio sve crtiće dostupne i sada mi se to sviđa jako :) imam mali multimedijalni centar, djeca mogu puštati crtiće na jednostavan način.

Pored telke imam taj "stup" i miša i tipkovnicu. To mi je naravno ružno. Pa sam krenuo u proces traženja nekog alternativnog upravljača za Kodi i shvatio da takav ne postoji. Nego da, mogu bilo koji upravljač programirati da se ponaša na Kodi kako ja želim. Super. To mi se sviđa. Ali i dalje imam problem sa time da imam jedan upravljač da upalim telku (krepala je interna kartica DVB-T), jedan da upalim ono malo čudo u koje je utaknuta antena i jedan za upravljanje tim kompom.

Pa sam pomislio, a zašto ne bi nabavio karticu za PC koja bi podržavala i ovaj novi standard što dolazi i onaj stari i sve ove naokolo standarde što postoji (neznam koji sve postoje ali znam da na jednom receiveru primam programe koje ne primma na drugome) plus ako bi bilo lijepo da prima i radio i satelitsku, pa da sve to spojim i jednim upravljačem preko Kodi upravljam sa time.

E sad problem. Zna li netko takvu karticu? Znači koja lijepo surađuje sa Kodi koji služi kao interface, a mogu slušati radio, telku i satelit. Ili barem samo telku, ali da surađuje sa Kodi.

Natrag na “DVB-T receiveri”

Ads

Info tab

Ukupno je: 55 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 55 gostiju.
Registriranih korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca.
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 970 dana 16 tra 2020, 19:19.
Ukupno postova: 23628.
Ukupno tema: 3059.
Ukupno korisnika/ca: 7353.
Najnoviji/a korisnik/ca: zvoneHI4FI.
Rođendan, danas, nema nitko.