Stranica: 1/1.

Kodi, receiver, DVB T2 i sl.

Postano: 14 kol 2017, 17:50
Postao/la crnaovca
Pozdrav. Prvo da sve pozdravim, novi sam član, a onda da i postavim pitanje koje me jako muči.

Imao sam kompjutor viška. Povezao sam ga sa telkom preko HDMI kabela. Onda sam na komp stavio gomilu crtića i pronašao da postoji program Kodi (znam, svi su ga već isprobali, ja sam valjda pretposljednja osoba na svijetu) i instalirao ga. Preko programa sam stavio sve crtiće dostupne i sada mi se to sviđa jako :) imam mali multimedijalni centar, djeca mogu puštati crtiće na jednostavan način.

Pored telke imam taj "stup" i miša i tipkovnicu. To mi je naravno ružno. Pa sam krenuo u proces traženja nekog alternativnog upravljača za Kodi i shvatio da takav ne postoji. Nego da, mogu bilo koji upravljač programirati da se ponaša na Kodi kako ja želim. Super. To mi se sviđa. Ali i dalje imam problem sa time da imam jedan upravljač da upalim telku (krepala je interna kartica DVB-T), jedan da upalim ono malo čudo u koje je utaknuta antena i jedan za upravljanje tim kompom.

Pa sam pomislio, a zašto ne bi nabavio karticu za PC koja bi podržavala i ovaj novi standard što dolazi i onaj stari i sve ove naokolo standarde što postoji (neznam koji sve postoje ali znam da na jednom receiveru primam programe koje ne primma na drugome) plus ako bi bilo lijepo da prima i radio i satelitsku, pa da sve to spojim i jednim upravljačem preko Kodi upravljam sa time.

E sad problem. Zna li netko takvu karticu? Znači koja lijepo surađuje sa Kodi koji služi kao interface, a mogu slušati radio, telku i satelit. Ili barem samo telku, ali da surađuje sa Kodi.