Audio-video uređaji

AOC najavljuje 22″ LCD monitor s integriranim multimedia playerom

Nakon 2230Fh 22″ LCD-a koji je bio isključivo monitor bez ikakvih dodatnih značajki, AOC najavljuje poboljšanu, multimedijski orijentiranu, verziju, oznake 2230Fm. Radi se ponovno o LCD 16:10 monitoru, no u ovoj varijanti tu je još i integirani reproduktor nekoliko multimedijskih formata, te daljinski upravljač za veću komociju.

Prema riječima AOC-a, ovo je prvi monitor ove tvrtke koji posjeduje HD3 tehnologiju, a koja stapa HD monitor, digitalni foto okvir i multimedijski player u jedno kućište, a sve s prilično atraktivnom cijenom od 400 američkih dolara. Iz objave za medije nismo uspjeli otkriti je li ovaj monitor u stanju čitati s kartice kakav DivX film, već je samo navedeno da podržava slikovne formate poput jpg, bmp, png, gif, i tiff-a.

Sam zaslon karakterizira 1,680 x 1,050 nativna razlučivosti, 20,000:1 dinamički kontrast, 2 ms brzina odziva, a od priključaka tu su USB 2.0, te 4-u-1čitač memorijskih kartica. Monitor ima i integrirane zvučnike, a dostupan je u klavirsko crnom finišu.

Cijela objava za medije (na engleskom) je dana u nastavku.

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!