Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Detalji Star Wars Blu-ray izdanja će biti otkriveni 4. svibnja

star-wars

Lucasfilm će otkriti detalje kultnih Ratova Zvijezda na Blu-ray mediju nakon što je prošlo gotovo pet mjeseci od njihove službene najave na CES 2011 sajmu u Las Vegasu, stoji u objavi na Bluray.com stranici. Na službenoj Star Wars stranici postavljen je i brojač do tog velikog trenutka, a ako je vjerovati natpisu “All will be revealed”, čini se da ćemo saznati što će se točno nalaziti na više od 30 sati dodatnih materijala s još neviđenim snimkama i specijalnim sadržajima. Vjerujemo kako je ovo, uz produljeno izdanje Gospodara Prstenova, najočekivaniji Blu-ray komplet ove godine – ako ne i svih vremena. May the 4th Be with You!

Dizajn omota trilogija i kompletne sage:

..

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!