Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Prometej – remek-djelo Ridleyja Scotta napokon dostupno na Blu-rayu

Prometheus

Prometej – jedan od najgledanijih filmova ove godine kojeg je u hrvatskim kinima vidjelo gotovo 60 tisuća ljudi, a koji je u svijetu zaradio preko 400 milijuna dolara ovoga tjedna napokon izlazi na Blu-rayu/DVD-u! Ovo znanstveno-fantastično remek-djelo redatelja Ridleyja Scotta jedan je od najkontroverznijih filmova čiji su intrigantni scenarij potpisali Jon Spaihts (Crni sati) i Damon Lindelof (TV-serija „Izgubljeni“).

U filmu Prometej, skupina znanstvenika i istraživača putuje prema najmračnijim kutevima svemira u potrazi za počecima čovječanstva. Ono što tamo pronađu moglo bi postati prijetnja cjelokupnom životu na Zemlji pa se zajedno upuštaju u opasnu bitku za spas budućnosti ljudske vrste!

Uz sam film, DVD izdanje sadržava izbačene i alternativne scene, dok je Blu-ray izdanje puno bogatije. Ono sadržava i audio komentare redatelja i producenta Ridleyja Scotta te zasebne audio komentare scenarista Jona Spaihtsa i Damona Lindelofa. Uz sve to tu su i nikad prije viđeni dosjei Petera Weylanda, a posebna poslastica za sve ljubitelje ovog pravog filmskog iskustva su alternativni kraj i početak filma koji će dati odgovore na brojna pitanja!

Posebni dodaci na DVD-u:

• Izbačene i alternativne scene

Posebni dodaci na Blu-rayu:

• Audio komentar redatelja i producenta Ridleyja Scotta

• Audio komentar scenarista Jona Spaihtsa te scenarista i izvršnog producenta Damona Lindelofa

• Izbačene i alternativne scene

• Dosjei Petera Weylanda

Zvjezdana glumačka postava koju predvode Noomi Rapace (Muškarci koji mrze žene), Michael Fassbender (Sramota), Charlize Theron (Čudovište), Idris Elba (TV-serija „Žica“) i Guy Pearce (L.A. Povjerljivo), intrigantni scenarij i prvoklasna režija čine Prometeja jednim od najboljih filmova godine i svakako Blu-ray/DVD izdanjem kojeg morate posjedovati.

Prometej---DVD-i-Blu-ray-kućište

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

12 komentara

  1. Nažalost, jedan od rijetkih trenutaka u Ridley-ovoj karijeri gdje je totalno pogriješio s izborom scenarista.
    I nažalost tek osredenje ostvarenje nekad velikog režisera.
    A što se tiče gledanosti, tolika je samo zbog vojske obožavatelja Aliena, koji su kao i ja sam, izašli pognute glave iz kina.

    1. Nisam film još pogledao ali sam isto čuo dosta oprečnih mišljenja, jedni ga hvale, no fanovi Aliena s kojim sam pričao baš i nisu oduševljeni… Blu-ray izdanje nam stiže i nakon testa ćemo ga pokloniti sretnom dobitniku, volio on film ili ne ;).

      1. adi prijatelju što će ti garderoba.važna je duševna hrana. hehe
        sve dok me bolja polovica ne izbaci zajedno sa medijima.

  2. Majstorski izreziran,vizualno odlican,tehnicki savrsen… ali scenarij,akcije/reakcije glumaca uzas,bas lose…izgleda da je sa svojih 75g lagano ishlapio kad mu mogu uvalit ovakavscenarij…ili je krenuo vise prema u.s.a. blockbuster publici…

    1. Upravo sam pogledao film i za mene kao gledatelja koji nije no.1 fan Aliena niti ga znam napamet, film mi je odličan, ima svoju jedinstvenost i dovoljno materijala za promišljanje i vraćanje na pojedine scene. Slažem se da pojedini kadrovi nisu idealno riješeni i malo izgledaju ad hoc (posebno Idris Elba), al sve u svemu nisam ostao razočaran – baš naprotiv.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!