Stoga savjet.
CITAJTE forume i pozovite ljude da rade "NAMA" prijateljski nastrojene uredjaje!Poz.D.
E totalno, prije sam kupovala mobitele kao luda, ono kad se na mobitelu tek pojavila kamera, mp3 i slicno, samo sam bacala i bacala novce, dobro to su jos bili odmaci nekakvi, ali sad i nemam svrhe bas kupiti novi jer je onak par grama laksi od prijasnjeg i slicno, ma to je prodavanje magle, cekam neka veca odstupanja od vec poznatog ili barem dok se moj ne pokvari da kupim novi. Ista stvar sa misem, uzela sam stari mis i prikljucila ga na lap, i radi super, jos mi nije nuzno kupovati novi.Darco je napisao/la: Prije sam ludo pratio računalnstvo i kupovao stalno novo, no sada je malo drugačija situacija - koristim dok se ne pokvari, a ne mijenjam ispravno samo zato što je malo staro...
Heh, učimo Adastra, učimo... Moj tata je uvijek govorio kako praćenjem tehnike samo financiramo njen razvoj, no tko bi ga u tim godinama slušaoAdastra je napisao/la: Ista stvar sa misem, uzela sam stari mis i prikljucila ga na lap, i radi super, jos mi nije nuzno kupovati novi.![]()
[/b]