FilmoviKinoVijesti

Let u kinima – Denzel u lovu na trećeg Oscara

Let

Bliži se dodjela ovogodišnje nagrade Oscar, a Denzel Washington, inače ponosni vlasnik čak 2 zlatna kipića, ove je godine nomi­niran za glavnu  mušku ulogu u filmu Let, koji od danas igra u hrvats­kim kinima.Riječ je o dramatičnom  trileru, u kojem Denzel Washington briljira u ulozi kapetana Whitakera, iskusnog pilota koji čudom uspije spustiti zrakoplov nakon mehaničkog kvara nastalog tijekom leta, spasivši gotovo sve putni­ke. Isprva je slavljen kao heroj, no uskoro se postavljaju neka pitanja ve­zano za pilotovu krivnju i događaje koji se odvijali za vrijeme leta. Film primarno istražuje pilotovu nemogućnost da bude iskren prema samome sebi. On je stručnjak u poricanju čak i kad propada.  Film Let je prva suradnja oskarovaca Denzela Washingtona i Roberta Zemeckisa.

Let-022

let3

let2

Izvor: Blitz PR

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. dolazi danas u kina film koji je na blu rayu dostupan već više od mjesec dana? Izgleda da se vraćamo u doba dobre stare juge kad su filmovi dolazili s kojom godinom zakašnjenja… i onda se čude lošim rezultatima ili se dive ko pura dreku kad na sve ove multiplekse prodaju smiješnih stotinjak tisuća ulaznica a dvorana nikad više i nikad boljih. Nekada su samo kinematografi u onim smiješnim dvoranama prodavali i po 400 000 ulaznica. Žalosno….

    1. To je odluka Paramounta. Osim toga nemogu stavljat svaki vikend po 10 filmova u kina. Pogledaj si malo japansko tržište i s kolko zakašnjenja tamo filmovi dolaze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!