Obavijesti/ostaloVijesti

Upozorenje za vlasnike Sharp LC26SB25E LCD televizora

Danas je u dnevnim tiskovinama osvanulo upozorenje tvrtke Utema d.o.o., generalnog zastupnika i distributera proizvoda tvrtke Sharp, a koje je vezano uz kvar koji bi se mogao pojaviti na njihovom 26-inčnom LCD televizoru oznake LC26SB25E. U upozorenju stoji kako bi se kupci navedenog modela obavezno trebali javiti na prodajno mjesto ili direktno uvozniku radi zamjene, s obzirom na moguće sigurnosne probleme usljed detektiranog kvara. Nažalost ovu smo prekasno primili kako bismo provjerili u Sharp-u o kakvom se točno kvaru radi i koliko je otprilike takvih modela u prodaji. U svakom slučaju, ukoliko ste vlasnik ovog modela, svakako zatražite ispravljeni model.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!