Obavijesti/ostaloOstalo

Ultra HD televizori u novoj bazi podataka HD Televizije

baza-uhd-televizora

Od ove godine na stranicama HD Televizije nalazi se nova baza podataka s pregledom Ultra HD televizora od 2014. godine pa nadalje. Za razliku od naše prethodne baze podataka, nova je mnogo preglednija, interaktivnija i podržava prikaz na mobilnim telefonima i tabletima. Osim pregleda svakog modela za sebe, njihovih specifikacija i zaključaka relevantnih recenzija, moguće je televizore međusobno uspoređivati, što vjerujemo da će se mnogima svidjeti.

Bazi možete pristupiti na ovom linku, odnosno preko padajućeg izbornika sekcije “Baze podataka”.

baza-uhd-tv-lokacija
Bazi možete pristupiti klikom na link u glavnom izborniku.

Trenutno se u bazi nalaze modeli za 2014. godinu, njih ukupno 29. Svaki televizor ima svoje specifikacije, kratak opis, cijenu i mogućnost da korisnici ostave svoju ocjenu i napišu kratke dojmove. Pozivamo sve koji posjeduju neki od televizora koji se nalaze u bazi da ostave svoj komentar jer će tako pomoći i drugima prilikom odabira novog televizora.

Osim recenzija korisnika, u bazu podataka smo dodali i zaključke relevantnih stranica koje također provode testiranje televizora, a tijekom godina ih pratimo i smatramo da pišu kvalitetno i objektivno. Link na takve recenzije ćete pronaći također na stranici televizora.

baza-uhd-televizora-proizvod
Stranica s informacijama za Samsungov HU8500 Ultra HD televizor, jedan od 29 koliko ih se trenutno nalazi u bazi.

Osim pregleda osnovnih specifikacija za svaki televizor zasebno, moguće ih je uspoređivati jedan pored drugog putem tipke “usporedi”. Tako možete dva ili više televizora usporediti i vrlo brzo doznati po čemu se razlikuju.

usporedba-televizora
Usporedba specifikacija.

Cijene se u ovom trenutku provjeravaju ručno i to na mjesečnoj bazi, no nastojati ćemo proces automatizirati prije nego što dođu televizori za 2015. godinu.

Kao što je i sam internetu u svojevrsnoj “beta” fazi, odnosno stalno se nadograđuje i poboljšava, tako i ova baza nije savršena i može se dodatno poboljšati. Mi slušamo naše čitatelje i korisnike, tako da nam slobodno napišite komentar kako vam se baza čini, te što bismo još mogli dodati/promijeniti.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!