Vijesti

10 božićnih HD darova ispod 300$ (1500 kuna)

Toshiba HD-A30Iako malo kasnimo, donosimo vam i dalje prilično aktualnu temu – povoljni HD pokloni za vaše najmilije (vi, uključeni).

TVPredictions.com je sastavio listu za one koji kupuju poklone u zadnji čas, a kad se radi o HD-u kao vrućoj temi, povoljnih prilika se može naći ako se malo bolje pogleda između polica…

Ovdje će biti izneseno prvih pet HD poklona, a kompletni popis možete vidjeti na stranici izvora. Svi artikli ovdje navedeni su dostupni za online narudžbu i cijenom su ispod 1500 kuna.

Naposlijetku, evo liste:

1.  1080p HD DVD reproduktor

Toshiba HD-A30
Svi neprestano spominju niske cijene Toshibinog 1080i HD-DVD reproduktora, no svi znamo koliko iole informiranog korisnika smeta ovaj “i”, pa smo odlučili istražiti ponudu i pronašli smo Toshibu 1080p za samo 233 dolara (oko 1200 kuna) – skoro 170 dolara (850 kuna) ispod tržišne cijene.

2. Samsung BD-P1400 1080p Blu-ray reproduktor

Samsung BD-P1400 1080p Blu-ray Player
Mislite da je Blu-ray skup? Pogledajte ovog Samsunga za 279 dolara (1800 kuna) pa promislite još jedanput.

3.  The Bourne trilogija (HD DVD)

The Bourne Ultimatum HD
Ako kupite sva tri Bourna s Matt Damonom na HD DVD-u, to bi vas koštalo više od 600 kuna, no Amazon.com nudi kompletnu trilogiju za samo 50 dolara (250 kuna), što ispada oko 80 kuna po filmu!

4. OPPO DV-980H 1080p Up-Converting Universal DVD reproduktor s HDMI priključkom

OPPO_DV-980H_1080p_Up-Converting
Ako vas HD DVD i Blu-ray ne uzbuđuju previše, možda je OPPO “up-converter” DVD reproduktor za vas idealan poklon. Ovaj reproduktor vrši upscale DVD filmova na HD rezoluciju i time ih čini još ljepšim na HD zaslonu. Iako to nije pravi HD, siguran sam da će vas zadiviti razlika u slici, a isto mogu reći i za cijenu koja je na Amazon.com-u 169 dolara (850 kuna).

5. Spider-man trilogija u HD-u

Spiderman bluray

Magiju čovjeka-pauka možete donijeti doma za samo 62 dolara (310 kuna) na Blu-ray mediju.

Izvor: tvpredictions.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!