ptica0605 je napisao/la:Poštovani,
Molim Vas informaciju u odabiru novog tv:
Intersiraju me dva TV:
LG 42 LA 690S I SONY KDL 42W650A
Nije mi bitan 3d.
Možda neki drugi prijedlog u cjenovnom rangu do 5500kn
Lijepi pozdrav
Izvinite sto niste dobili navremeni odgovor,neznam kao mi se ovaj post promakao,znaci vako :
vidi se da novi lineupp na SONY ukazuje na to da ce sony napraviti napore da se ponovo vrati na one staze kde i pripada,od ovih modela LG Ima vise perfomanse i odlicnu SMART platformu ,sto se tice slici mislim da sony ima blagu prednost radi po meni mnogo boljeg procesora koji izvaredno procesira sliku,sada nisam siguran dali W650 radi s-pva matrice ,zato sto ima izmene ove godina da sony radi sa IPS matrice,ima izmene u medija pleeru ima podrsku za mkv fajlove i dobar smart tv,ali ako trazimo kompletni tv koi imace sve 3d,smart,pleer koi podrzava DTS zvuk,megik dalecinski koj olaksava surfanje po netu,vise para naocare,i ne tako dobru pokretnu brzinu ondak moze LG,oko dizajna mislim da sony ima prednost u ovom momentu.
Znaci da remiziramo dva slicne modele koji jedan je 3D drugi nije ,oba su odlicni smart tv,ali ako ste filmoman LG ima bolji usb pleer,i onaj remont kontrol koji olaksava surfanje po netu, znaci po meni moze se resiti na 42LA690 zato sto svaki 3d tv je idealan u 2d.
pozdrav!