Attachirao sam RAR - 280 KB (raspakirano oko 3.5MB) - menu sa jednim gumbom ("test") i par sekundi videa za uvodni izbor jezika za jedan DVD sto sam radio (nisam imao nista krace ni crno pri ruci pa sam ubacio ovo...

U RAR arhivi je Nerin NRG image - pa treba prziti sa Nerom (moze i na RW medij da ne bacite uludo DVD-R disk

Ako na PCu imate kakav program za skidanje regija "u letu" (tipa AnyDVD ili DVDRegionFree i sl.), iskljucite ih prije przenja za svaki slucaj (iako ne bi trebalo utjecati). Nakon przenja (uz iskljucen spomenuti RC FREE software) probajte ga zavrtjeti i na PCu kroz PowerDVD - ako vam drive nije RC FREE vjerojatno ce odbiti reprodukciju (PowerDVD ce odbiti reprodukciju, ali npr. Media Player Classic i VLC ce ga zavrtjeti bez problema - ne znam za ostale PC playere).
Napominjem da ovo nije 100% pouzdano jer, prema DVD specifikaciji, playeri ne bi trebali provjeravati regije sa DVD-+R/RW diskova (samo sa tvornicki produciranih) no to uglavnom rade a meni na PCu, kad iskljucim AnyDVD, PowerDVD uredno ne zeli zavrtjeti jer je disk R1 a moj DVD drive je R2 (a na standalone playeru koji imam ne mogu provjeriti jer je firmware hackiran).
No, iako nije 100% pouzdana metoda, pomoci ce mi bar toliko sto cu, ako reprodukcija na 550 prodje, ipak skoknuti do trgovine (podsjecam da mi je najbliza s tim modelom 50Km daleko... pa zato sve ovo i radim

Hvala unaprijed na trudu svima koji budu probali!